8 cze 12 12:20

Cukiernia nie zawsze słodka

W cukierni liczy się atrakcyjny wystrój wnętrza i jakość wyrobów. Od smaku ciast i kremów zależą przyszłe zyski.

Udostępnij
0
Skomentuj
fot. Shutterstock
Udostępnij
0
Nie udało się dodać załącznika.
Nie udało się dodać więcej załączników, usuń któryś z już dodanych.
Poczekaj chwilę - trwa dodawanie załączników.

Komentarz został wysłany.

Przepraszamy Twój komentarz nie może zostać wysłany

Wkrótce pojawi się w serwisie. Zachęcamy do dalszej dyskusji. Wystąpił błąd i nie można zapisać komentarza.
Napisz komentarz...

 
Brak zdjęcia













Wpisz, jak chcesz się przedstawić
lub zaloguj się

Komentarze

Brak zdjęcia
Brak zdjęcia ~leon Użytkownik anonimowy
~leon :
Brak zdjęcia ~leon Użytkownik anonimowy
łatwy biznes to to nie jest. Trzeba się trochę namęczyć, żeby rozkręcić. Dodatkowo jeśli ktoś otwiera cukiernie i sprzedaje własne wyroby. Wszystkie maszyny, piece - mnóstwo pieniędzy na to idzie. Ale w polpaku http://www.polpak.pl są dobre jakościowo i w konkurencyjnych cenach maszyny do pakowania. Zawsze to kilka groszy w portfelu zostanie
24 mar 14 12:32
Liczba głosów:0
0%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:

Przejdź do profilu

Szukaj

Z ostatniej chwili


Blogi

Jarosław Skoczeń, Emmerson
Czy poprawki w programie MdM będą r...
Prawdopodobnie już niedługo wejdzie w życie nowelizacja ustawy o pomocy państwa...
Jarosław Skoczeń, Emmerson
Jarosław Sobkowiak
Po co komu konsultant?
Zainspirowany przez Jima Womacka, współzałożyciela Lean Enterprise Institute,...
Jarosław Sobkowiak
Norbert Pyffel, FinanseTAK
Live it smart, czyli jak technologi...
Bycie smart oznacza optymalne wykorzystanie czasu i otoczenia, a wszystko...
Norbert Pyffel, FinanseTAK
Grant Thornton
Czy warto obecnie debiutować na gie...
    Obserwowane od paru lat zmniejszenie ilości debiutów na giełdzie rodzi...
Grant Thornton