8 cze 12 12:20

Cukiernia nie zawsze słodka

W cukierni liczy się atrakcyjny wystrój wnętrza i jakość wyrobów. Od smaku ciast i kremów zależą przyszłe zyski.

Udostępnij
0
Skomentuj
fot. Shutterstock
Poleć
Udostępnij
0
Nie udało się dodać załącznika.
Nie udało się dodać więcej załączników, usuń któryś z już dodanych.
Poczekaj chwilę - trwa dodawanie załączników.

Komentarz został wysłany.

Przepraszamy Twój komentarz nie może zostać wysłany

Wkrótce pojawi się w serwisie. Zachęcamy do dalszej dyskusji. Wystąpił błąd i nie można zapisać komentarza.
Napisz komentarz...

 
Brak zdjęcia













Wpisz, jak chcesz się przedstawić
lub zaloguj się

Komentarze

Brak zdjęcia
Brak zdjęcia ~leon Użytkownik anonimowy
~leon :
Brak zdjęcia ~leon Użytkownik anonimowy
łatwy biznes to to nie jest. Trzeba się trochę namęczyć, żeby rozkręcić. Dodatkowo jeśli ktoś otwiera cukiernie i sprzedaje własne wyroby. Wszystkie maszyny, piece - mnóstwo pieniędzy na to idzie. Ale w polpaku http://www.polpak.pl są dobre jakościowo i w konkurencyjnych cenach maszyny do pakowania. Zawsze to kilka groszy w portfelu zostanie
24 mar 14 12:32
Liczba głosów:0
0%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:

Przejdź do profilu

Szukaj

Z ostatniej chwili


Blogi

Milewski & Partnerzy
Mistrz Świata już na DVD!
„Tysiąc razy słyszałem już pytanie: Na czym polega trening...
Milewski & Partnerzy
Jarosław Skoczeń, Emmerson
Frank po 6 zł - najczarniejszy scen...
Bankructwo Grecji, podniesienie stóp procentowych przez Rezerwę Federalną oraz...
Jarosław Skoczeń, Emmerson
Grant Thornton
Faktury korygujące a korekta przych...
  Termin złożenia zeznania rocznego dla firm, dla których rok...
Grant Thornton
Lotnisko Chopina
Kontrola na lotnisku – nie taki dia...
Jako rzecznik prasowy, do którego spływają wszelkie zapytania dotyczące...
Lotnisko Chopina